Print this page

Så meget kan et pillefyr spare dig i varme

Der er mange penge at spare ved at skifte til et pillefyr. Faktisk kan du skære helt op til 60 % af varmeregningen, hvis du udskifter dit olie- eller gasfyr med et pillefyr.

Den store besparelse skyldes, at træpiller er langt billigere end både olie, gas og el, når man kigger på, hvor meget energi, du får for pengene. F.eks giver én liter fyringsolie og to kilo træpiller nogenlunde samme mængde energi, men træpillerne koster under en tredjedel af oliens pris. Og for el er besparelsen endnu højere.


Få tilskud til dit nye pillefyr

Nu skal vi selvfølgelig ikke glemme, at det også koster noget at købe og installere et pillefyr. Normalt ligger prisen på 45.000-80.000 kr. alt efter typen af pillefyr. Herfra kan du trække et eventuelt energitilskud, du får fra dit forsyningsselskab. Din klimainstallatør kan hjælpe dig med at indhente energitilskuddet.


Tilbagebetalingstid på 2-4 år

For de fleste husejere betyder det, at pillefyret har tjent sig selv hjem i løbet af to til fire år, hvorefter du kan bruge besparelsen, som du har lyst. Uanset hvad du finder på, er det da sjovere end at bruge pengene på varmeregninger, ikke?

Pillefyr _besparelse

Vil du have flere tal og procenter på?

Så kom forbi et af Brødrene Dahl's Klimacentre. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og få beregnet præcist, hvor meget du kan spare. Se åbningstider og adresser her.