Print this page

Skal du vælge en luft til vand varmepumpe eller en anden løsning?

Mange faktorer spiller ind, når du skal finde ud af, om dit hus er egnet til en luft til vand varmepumpe. Det er en oplagt mulighed, hvis dit hus er i forvejen er godt isoleret og har et vandbårent centralvarmesystem.

Hvis dit hus har gamle vinduer eller er ringe isoleret, kan det blive nødvendigt at gøre noget ved det, for at luft til vand varmepumpen kan klare den totale opvarmning. Men det er jo også en udfordring for dit nuværende varmesystem – og for din pengepung – hvis dit hus står og lukker varmen ud til gråspurvene.

Godt alternativ til jordvarme

Luft til vand er en god løsning, hvis du f.eks. ikke har en tilstrækkelig stor have, eller har masser af bede og ikke ønsker at undvære disse for at anlægge jordvarme. Du slipper billigere og har mindre anlægsarbejde, og det er næsten lige så effektivt. Din besparelse bliver derfor hurtigere til flere rede penge mellem hænderne, når du vælger luft til vand.

Luft -til -vand _passer -den -til -dig

Stadig i tvivl om, hvad du skal vælge?

Så kom forbi et af Brødrene Dahl's Klimacentre. Her kan du få rådgivning om hvilken eller hvilke energiløsninger der er mest fordelagtige for netop dit hus Se åbningstider og adresser her.