Print this page

Skal du vælge en luft til luft varmepumpe eller en anden løsning?

Når du skal finde ud af, om en luft til luft varmepumpe er en god løsning i dit hus, er der et par ting at tjekke. Som regel kan luft til luft altid bruges som supplement til dit nuværende system. Men dit udbytte af luft til luft stiger, hvis en række forhold er i orden i dit hus.

For at en varmepumpe kan gøre rigtig nytte er det vigtigt, at dit hus er velisoleret og dermed kan holde på varmen. Men det er jo også en udfordring for din nuværende løsning – og for din pengepung – hvis dit hus står og lukker varmen ud til gråspurvene.


Når du ikke har vandbåren centralvarme er luft til luft varmepumpen en billig løsning

Luft til luft er en billig og bekvem løsning, hvis du har et hus uden vandbåren centralvarme. Her kan du virkelig skære noget af dit forbrug og din regning ved at lade elradiatorerne hvile. Derfor er der også mange sommerhuse, der bliver udstyret med luft til luft varmepumper.

Luft -til -luft _passer -den -til -dig

Stadig i tvivl om, hvad du skal vælge?

Så kom forbi et af Brødrene Dahl's Klimacentre. Her kan du få rådgivning om hvilken eller hvilke energiløsninger der er mest fordelagtige for netop dit hus Se åbningstider og adresser her.