Print this page

Så meget kan en luft til luft varmepumpe spare dig i varme

Du kan spare store dele af din varmeregning, hvis du i dag har elvarme eller et gammelt oliefyr og supplerer det med en luft til luft varmepumpe. I et almindeligt parcelhus op mod 7.000 kroner om året.

Luft til luft varmepumpen henter gratis energi ud af den blå luft lige uden for husmurene. Den energi, pumpen bruger på at generere varme, giver den igen tre til fem gange inde i huset. Og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse.

Luft til luft varmepumper har lave etableringsomkostninger

Luft til luft er den varmepumpetype, der har de laveste etableringsomkostninger. Du slipper med ca. 20.000 kroner, som er langt mindre end udgiften til jordvarme og luft til vand. Du har de samme vedligeholdelsesudgifter som ved de to andre typer, nemlig næsten ingen.

Hurtig tilbagebetaling

Den investering, du gør i starten, er i løbet af få år tjent ind igen i rene besparelser på din varmeregning. Det giver dig hurtigt flere rede penge mellem hænderne.

Luft -til -luft _beregning

Vil du have flere tal og procenter?

Så kom forbi et af Brødrene Dahl's Klimacentre. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål og få beregnet præcist, hvor meget du kan spare. Se åbningstider og adresser her.